Free Spirit Haircuts

Met knippen ben in gemiddeld 30 minuten bezig. Het kan iets korter maar ook iets langer zijn afhankelijk van het gewenste kapsel.

Knippen dames en heren €22 

Kids knippen €19,50

Pony knippen of contouren bijwerken €11

 

Free Spirit echte of synthetische dreadlocks

 

De prijs van dreadlocks hangt af van de dikte en lengte van je haar, hoe veel dreads je wilt, partials of je hele hoofd en de gewenste dikte van de dreads. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om extensions te nemen als je graag meer lengte wilt. 

Om deze reden werk ik met een tarief van €35 per uur.

Voor echte dreads gebruik ik enkel een haaknaald en een toupeerkam, geen chemische middelen of wax.

Synthetische dreads kun je bij mij in laten vlechten. Ik kan een set synthetische dreadlocks op bestelling maken of als je zelf al een set hebt kan ik die voor je invlechten. 

Stuur gerust een berichtje sturen met wat je wilt, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is en wat bij je past.

 

 

 

Echte dreadlocks bijwerken €35 per uur

 

Na verloop van tijd groeien de dreads uit en is het goed om ze te laten bijwerken. Daarnaast kunnen ze gaan pluizen en komen er bobbels of losse plukjes in. Bij de ene persoon zal dit sneller gaan dan bij een ander. Dit hangt van je haartype af en hoe je met je dreads om gaat. Een richtlijn is 1 keer in de 3 maanden, maar kijk voor jezelf wanneer jij het nodig vind. 

Je kunt tijdens de afspraak zelf aangeven of je alleen de aanzet bijgewerkt wilt hebben of ook alle pluizigheid weg gewerkt wilt hebben. Met dit laatste ben ik vanzelfsprekend langer bezig.

 

Dreadlocks zetten in eigen haar €35 per uur.

+ verlenging met human hair: prijs hangt van de gewenste uiteindelijke lengte af.